(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Diensten

Onze diensten

Ropema is altijd specialist geweest in afkanten, ofwel het buigen, van platen in elke gewenste vorm. Dit is en zal ook in de toekomst voor Ropema de hoofdbewerking blijven, maar Ropema biedt inmiddels een totaalpakket aan zoals Tekenen,Engineering, Lasersnijden, Kanten, Knippen , Lassen, Assembleren, Lakken en Transporteren. Ook behoort het vervaardigen van lichte constructies tot onze werkzaamheden.

Ropema heeft capaciteit voor seriematige productie maar legt zich ook toe op de kleinere serieaantallen en enkelstuks. Dit houdt in dat Ropema er voor zorgt dat ze offline kunnen programmeren en snel omstellen van de machines.

Dit doen ze door te investeren in nieuwe machines en software die in staat zijn in combinatie met de ervaring die ze in huis hebben producten offline vanaf digitaal bestand te tekenen/ontwikkelen en te programmeren voor zowel de lasersnijmachine als de kantbank. Hierdoor kan een product al volledig ontwikkeld zijn zonder dat een model geproduceerd dient te worden.

Wij verwerken diverse soorten materialen zoals RVS, staal, aluminium, messing, etc.
Op onze lasafdeling zorgen we voor het samenstellen van plaatwerkdelen ofwel lichte constructie. Andere werkzaamheden zoals stralen, parelen, poedercoaten, spuiten en transport kunnen door ons op wens van de opdrachtgever verzorgd worden.

Wilt u meer weten of Ropema maak dan eens een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken.

 

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.