(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Boren en tappen

Ropema is al jaren een expert in plaatbewerking. Ook voor het boren en tappen van metaal hebben wij de juiste machines in huis. In uw plaatmateriaal brengen wij zonder moeite gaten aan die beschikken over een perfecte schroefdraad.

Geavanceerde machines voor boren en tappen

Ropema blijft investeren in zijn medewerkers en machines. Onze boor- en tapmachines voldoen aan hoge eisen, waarbij de boormachine zelfs in staat is het boren en tappen in één keer uit te voering. Dit bespaart bij grote series veel tijd. De boormachine die wij voor het boren en tappen gebruiken, is voorzien van een automatische voeding, geïntegreerde koeling en specifieke tapinrichting. De losse tapmachines zijn in het bezit van een hydraulische of pneumatische zwenkarm en bieden mogelijkheden van tappen tot maximaal M24 draad. 

Altijd een oplossing voor optimale plaatbewerking

Ropema werkt met grote precisie en kan snel en vakkundig grote series boren en tappen. Echter, ook voor kleine seriematige producten kunt u ook heel goed bij ons terecht. Wij zetten ons steeds weer in om het beste resultaat te leveren. Heeft u vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Boormachine
R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.