(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Metaal zagen

Metaal laten zagen? Ropema doet het graag voor u. Wij zijn in het bezit van een moderne zaagmachine die ons in staat stelt diverse soorten metaal voor u op maat te zagen. Of het nu gaat om platen, buizen of bepaalde profielen. Het zagen van metaal kent voor ons geen geheimen.

Jarenlange ervaring

Plaatbewerking zit in onze genen. Ropema houdt zich al jaren bezig met verschillende vormen van plaatbewerking, waartoe ook het zagen van metaal behoort. Sinds 1986 helpen we u graag en zijn we ons blijven ontwikkelen. We staan voor u klaar met nieuwe en ervaren technieken, bijgestaan door deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark. Voor het zagen van metaal maken wij gebruik van een Kaltenbach cirkelzaagmachine. Hiermee zijn we in staat het metaal snel en exact te zagen. Geheel naar wens van u als klant.

U kiest niet voor niets voor een gerenommeerde naam als Ropema. Wij bieden u:

  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Producten naar wens

Circelzaagmachine

 Ropema maakt gebruik van de Imet 370 AFNC automatische cirkelzaagmachine, die perfect is voor het efficiënt zagen van profielen die nodig zijn voor de productie van lichte constructies. Met deze geavanceerde machine kunnen ze snel en nauwkeurig zagen, waardoor ze hun productieproces kunnen versnellen en de hoogste kwaliteit kunnen leveren aan hun klanten.

Informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden wat betreft metaal zagen? U kunt ons eenvoudig bereiken middels het contactformulier. Wij zetten alles graag voor u uiteen.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.