(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Lasersnijden

Eenvoudig en nauwkeurig snijden in diverse soorten plaatmateriaal. Dat kan als u kiest voor lasersnijden door Ropema Plaatbewerking B.V. in Oss. Wij beschikken over meerdere innovatieve en CNC gestuurde lasersnijmachines, die de door u gewenste contouren met grote precisie uitsnijden. Door middel van lasersnijden beschikt u snel en voordelig over het plaatmateriaal met de gewenste vormen.

Wat zijn uw wensen?

Lasersnijden doen we bij Ropema Plaatbewerking B.V. in Oss niet zomaar. Wanneer we het doen houden we rekening met uw wensen en eisen. De klant is bij ons nog steeds koning en kan aangeven hoe hij het snijwerk wil hebben. Onze snijmachines in Oss zijn in staat plaatwerk met een maximale afmeting van 4 x 2 meter te lasersnijden . Door het gebruik van moderne machines is het voor ons geen probleem om grote series vlot te lasersnijden. Echter, u kunt bij ons ook terecht voor enkelstuks en kleine series.

Kiest u ervoor Ropema Plaatbewerking B.V. in Oss voor u te laten lasersnijden, dan bent u verzekerd van:

  • Nauwkeurig snijwerk
  • Snelle levertijden
  • Uw wensen compleet naar wens uitgevoerd

Vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.