(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Over ons

Ropema Plaatbewerking is als eenmanszaak opgericht op 1 oktober 1986 door Henk Janssen in Wijchen. Al snel groeide Ropema uit haar jasje en moest op zoek gegaan worden naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden in Oss op een nieuw aangelegd industrieterrein Elzenburg.

Modern machinepark met ervaren medewerkers

Hier groeide Ropema uit tot een bedrijf met ervaren medewerkers en een modern machinepark. Na 20 jaar hard werken heeft Henk Janssen besloten zijn bedrijf over te dragen aan zijn zoon Ron Janssen die al sinds 1992 werkzaam is bij Ropema. Met recht mag Ropema zich de toeleverancier binnen de plaatbewerkingsbranche noemen. Of het nu grote, middelmatige of kleine series zijn of enkelstuks, het machinepark is ingesteld op al uw vraagstukken op het gebied van plaatbewerking.

Klantgericht en bewust van ontwikkelingen in de markt

Ropema is zich als toeleverancier bewust van de steeds sneller wordende vraag naar producten en de toenemende technische mogelijkheden binnen de plaatbewerkingbranche en groeit hier in mee. Het meedenken met opdrachtgevers en voor een passende technische oplossing zorgen is door de jaren heen altijd een sterk punt gebleken Door de korte lijnen en ervaring in combinatie met kwaliteit en snelheid zijn we er zeker van dat we een solide organisatie vormen.

De kracht van Ropema Plaatbewerking BV

De kracht van Ropema Plaatbewerking BV is een combinatie van ervaring en nieuwe technieken die volledig aansluiten aan de wensen van de opdrachtgever in deze tijd en de toekomst. De korte lijnen met onze deskundige medewerkers zorgt voor een aangename samenwerking en een snelle levertijd is voor ons als toeleverancier vanzelfsprekend een streven.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.