(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Staal walsen

Staal is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en is gemakkelijk te bewerken. Dit zorgt ervoor dat staal veel gebruikt wordt. Het walsen van staal gebeurt bij Ropema veelvuldig. Wij hebben het juiste gereedschap in huis om uw walswerk naar wens uit te voeren.

De mogelijkheden

Door staal te walsen krijgt het een ronde vorm en is het bruikbaar voor diverse toepassingen. Het walsen gebeurt bij Ropema met behulp van een 3-rollenwals voor klein walswerk. Het staal mag een maximale lengte hebben van 1.25 meter en een dikte van 3 mm. Alleen in deze gevallen kunnen wij het staal walsen in eigen huis. Hebt u andere wensen of behoefte aan grotere maten? Dan zoeken wij samen met u naar de beste oplossing. Wij beschikken over diverse andere plaatbewerkingsmachines en hebben de beschikking over een groot netwerk aan professionals. Het staal dat we voor u walsen voldoet in ieder geval aan:

  • Hoge kwaliteitseisen
  • Uw wensen

Wilt u meer weten over staal walsen of wenst u een offerte te ontvangen? Maak gebruik van ons contactformulier en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.