(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Plaatbewerking

Plaatbewerking is onze specialiteit. Al vanaf 1986 houden we ons hiermee bezig en hebben we ons steeds verder ontwikkeld. Wij zijn een ervaren toeleverancier in de plaatbewerkingsbranche waar u zowel voor grote series, als voor kleinere series terecht kunt. Wij helpen u graag snel en goed. Onze plaatbewerking voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Ruime keus

Wat betreft plaatbewerking is er een grote diversiteit aan technieken. Bij Ropema zijn we zeer gespecialiseerd in het afkanten van plaatwerk, maar ook draad tappen, staal boren of metaal zagen behoort tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij tonen u de mogelijkheden. In ons innovatieve machinepark kunnen onze deskundigen direct aan de slag om de door u gewenste plaatbewerking uit te voeren. Het resultaat? Een product:

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Volledig naar wens uitgevoerd
  • Door de grootste professionals

Meer weten?

Hebt u behoefte aan meer informatie over plaatbewerking, in welke vorm dan ook? Als u contact met ons opneemt via het contactformulier vertellen we u meer.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.