(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Plaatwerk zetten

Plaatwerk zetten / kanten is een specialiteit die door Ropema al sinds de start van het bedrijf wordt uitgevoerd. Dankzij deze jarenlange ervaring en ons moderne machinepark, kunnen wij uw aanvraag voor het zetten van plaatwerk snel en vakkundig uitvoeren. Daarnaast kunnen we u tevens een scherpe prijs bieden.

De juiste machines

Bij het zetten van plaatwerk gaat het om het ‘omvouwen’ van plaatwerk. Ropema heeft hiervoor meerdere, innovatieve machines voor in huis. Wij beschikken over diverse kantbanken van 4 en 3 meter, die maximaal 50 tot 170 ton aankunnen. Tevens is er voor het plaatwerk zetten een LVD kantbank (3 meter en 135 ton) beschikbaar, die is uitgerust met het Easyform hoekmeetsysteem. Door dit hoekmeetsysteem kan het plaatwerk zetten nóg exacter worden uitgevoerd. De geprogrammeerde buighoek kan ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Het Ropema machinepark voor plaatwerk zetten bestaat onder andere uit:

  • 1 Amada kantbank – 2 meter 50 ton
  • 1 Amada kantbank – 4 meter 170 ton
  • 1 Amada kantbank – 3 meter 100 ton
  • 1 LVD Kantbank – 3 meter 135 ton Easyform
  • 1 LVD Kantbank – 4 meter 220 ton Easyform
  • 1 LVD Kantbank – 2,5 meter 80 ton Easyform
  • 1 LVD Kantbank – 3 meter 170 ton Easyform

Vraag direct uw offerte aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden tot plaatwerk zetten / kanten? Met het contactformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen of uw vraag stellen. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.