(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Metaal knippen

Metaal is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en is gemakkelijk te bewerken. Dit zorgt ervoor dat metaal veel gebruikt wordt. Het knippen van metaal gebeurt bij Ropema veelvuldig. Wij hebben het juiste gereedschap in huis om uw metaal naar wens te knippen.

Hoe werkt metaal knippen?

Ropema heeft veel ervaring op het gebied van allerlei metaalbewerkingen, zo ook het knippen van metaal. Wij hebben een Beyeler Guillotineschaar van 4 meter, die een maximale dikte kan knippen van 10mm staal, en 8mm rvs. Dit betekent ook dat wij metaal tot 4 meter gemakkelijk voor u kunnen knippen. Ons vacuüm hefsysteem zorgt voor een snelle en krasvrije procedure van het knippen, evenals het transport, hooghoud en afval scheid systeem aan de achterzijde. Het resultaat? Een product:

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Volledig naar wens uitgevoerd
  • Door de grootste professionals

Efficiënte knipmachine Ropema

Ropema heeft een Beyeler Guillotineschaar van 4 meter en kan een maximale dikte knippen van 10mm staal en 8mm rvs. Het vacuum hefsysteem zorgt voor een snelle en krasvrije productie evenals het transport, hooghoud en afvalscheidsysteem aan de achterzijde.

Meer weten?

Hebt u behoefte aan meer informatie over metaalbewerking, in welke vorm dan ook? Als u contact met ons opneemt via het contactformulier vertellen we u meer.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.