(0412) 62 66 24 info@ropema.nl

Metaal lassen

Wanneer u op zoek bent naar de beste professionals om uw metaal te lassen, dan bent u nu aan het juiste adres. Bij Ropema Plaatbewerking B.V. in Oss beschikken we over vakkundige medewerkers en een innovatief machinepark. Samen leveren zij het mooiste werk af. Metaal lassen in welke vorm dan ook, is bij Ropema geen enkel probleem.

Werkwijze

Ropema zelf beschikt over een moderne lasafdeling in Oss waar we uw metaal naar wens kunnen lassen. Op de lasafdeling bevinden zich diverse CO² lasapparaten, waarmee we dun plaatwerk en constructies van staal en rvs eenvoudig voor u kunnen lassen. Bij zeer specialistische werkzaamheden wat betreft metaal lassen, helpen we u ook graag. Wij voeren deze laswerkzaamheden niet zelf uit, maar besteden het uit aan ervaren en professionele partners. Doordat u de aanvraag wel bij ons kunt neerleggen heeft u te maken met maar één aanspreekpunt: Ropema Plaatbewerking B.V. in Oss. Wij verzorgen het specialistisch metaal lassen en eventuele andere werkzaamheden in zijn geheel voor u.

Ropema Plaatbewerking B.V. in Oss is een ervaren speler op het gebied van plaatbewerking en metaal lassen. Ons netwerk is bijzonder uitgebreid en mede daardoor kunnen wij elke lasklus aan. Uw metaal lassen we:

  • Met grote precisie
  • Snel en vakkundig
  • Met de zekerheid dat u altijd kwaliteit ontvangt

Geavanceerde CO2-lasapparaten

Wij beschikken over een uitstekende lasafdeling die is uitgerust met diverse CO2-lasapparaten. Deze geavanceerde apparaten zijn speciaal geschikt voor het vervaardigen van lichte constructies en dun plaatwerk.

Om de productie van lichte constructies verder te optimaliseren, heeft Ropema geïnvesteerd in een lastafel. Deze innovatieve lastafel biedt talloze mogelijkheden en heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van lasmallen overbodig is geworden.

Meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van het metaal lassen bij Ropema Plaatbewerking B.V. in Oss? Of wilt u een offerte? Neem via het formulier contact met ons op en wij reageren zo spoedig mogelijk.

R

Specialist in afkanten

R

Deskundige medewerkers

R

Denkt met u mee

Neem rechtstreeks contact met ons op!

    Ik geef toestemming aan Ropema Plaatbewerking B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.